Hotel Bran,Brad,Bega, cazare in Eforie Nord


Cazare in eforie, cazare in eforie nord, eforie sud


Hotel Bran,Brad,Bega Eforie Nord


Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare
Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 1 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 2 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 3 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 4 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 5 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 6 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 7 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 8 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 9 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 10 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 11 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 12 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 13 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 14 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 15 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 16 Hotel Bran,Brad,Bega, cazare la mare 17

Informatii Hotel Bran,Brad,Bega


Adresa Hotel Bran,Brad,Bega:
Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 9

 
Locatia unitatii de cazare:

Hotelul Bran,Brad,Bega**** este situat in zona de sud a statiunii Eforie Nord, la o distanta de 30 metri fata de plaja, in apropiere de Hotelul Elena.


Descriere Hotel Bran,Brad,Bega

Hotelul Bran,Brad,Bega**** este o unitate de cazare formata din 3 hoteluri alaturate, ce a fost renovata in totalitate in anul 2009 si ofera clientilor sai servicii si facilitati de calitate, alaturi de conditii bune de cazare, in camere moderne si confortabile. Astfel, clientii acestui hotel se pot bucura de 2 restaurante cu specific romanesc si o capacitate de 600 locuri, alaturi de un Centru Spa modern, dotat cu masaj anticelulitic, masaj de relaxare, baie de aburi, jacuzzi si sauna. De asemenea, Hotelul Bran,Brad,Bega**** ofera o sala de conferinte moderna pentru oamenii aflati in team building.


Structura de cazare

Hotelul Bran,Brad,Bega**** detine o structura de cazare formata din 174 de camere duble, 12 camere single si 33 de apartamente, dispuse pe 3 etaje si parter.

Toate camerele sunt dotate cu uscator de par, grup sanitar propriu cu dus, seif, telefon, mobilier nou, minibar, aer condiitonat si TV.

Camerele duble family sunt dotate cu canapea extensibila, insa sunt fara balcon, iar camerele duble superior beneficiaza de balcon cu vedere la mare.

Apartamentele sunt formate din living si dormitor.


Nr camere: 219    Check-in: 18:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, uscator de par, TV, telefon, minibar, seif in camera, aer conditionat, paturi twin, pat matrimonial, climatizare,

Descriere servicii si facilitati

Complexul Bran,Brad,Bega**** ofera clientilor sai servicii si facilitati precum: sala de conferinte echipata cu flipchart, instalatie de sonorizare, internet wireless, retoproiector si videoproiector, Centru Spa dotat cu piscina in aer liber cu tobogan, sala de fitness, masaj anticelulitic, masa de relaxare, baie de aburi si sauna, bar, lift si 2 restaurante cu specific romanesc.

Facilitati Hotel Bran,Brad,Bega


Wi-Fi, parcare, receptie, restaurant, lift, bar, bar la piscina, sala de conferinte, Centru Spa & Wellness, acceptare carti de credit, jacuzzi, sauna, masaj, depozit bagaje,

Tarife si oferte de cazare


Detalii unitate
An renovare: 2009


Distante utile:
Plaja: 30 m

Aeroporturi in apropiere de Hotel Bran,Brad,Bega

Hotel Bran,Brad,Bega pe harta
Eforie Nord
Cazare Eforie Nord
Cazare Eforie 2 stele (12)
Cazare Eforie 3 stele (38)
Cazare Eforie 4 stele (6)
Tratament Eforie Nord
Hotel Europa - la 242 m
Hotel Traian - la 762 m
Hotel Mirage MedSPA - la 1.1 km
Hotel Delfinul - la 1.2 km
Hotel Meduza - la 1.3 km
Distante utile
Plaja - 30 m.
Centru - 208 m.
Cazare in apropiere
Vila Elena - la 55 m
Hotel Carmen - la 116 m
Hotel Belona - la 157 m
Hotel Golden Beach - la 168 m
Hotel Europa - la 242 m
Hotel Vera - la 309 m
Hotel Valul Magic - la 354 m
Hotel Venus - la 395 m
Hotel Giulia - la 421 m
Hotel Astoria - la 427 m
Obiective turistice