Cazare in Eforie Sud, cazare Eforie, oferte cazare in Eforie


Cazare in eforie, cazare in eforie nord, eforie sud


Eforie Nord
Cazare Eforie Nord
Cazare Eforie 2 stele (3)
Cazare Eforie 3 stele (4)
Distanta fata de plaja
Pana in 50 m (4)
Intre 51 si 100 m (1)
Intre 101 si 200 m (1)
Intre 301 si 500 m (1)
Cazare Eforie Nord
Hotel Eforie (7)
Hoteluri Eforie Nord
hoteluri deschise iarna (1)
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (3)
parcare (6)
receptie (5)
restaurant (7)
lift (1)
terasa (3)
room service (1)
lobby bar (1)
bar (5)
sala de conferinte (2)
loc de joaca pentru copii (2)
plaja privata (1)
incalzire centrala (1)
gratar (1)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (6)
TV (4)
telefon (4)
minibar (4)
aer conditionat (4)
balcon (7)
internet wireless (3)
geam termopan (1)
mobilier nou si modern (2)
baie cu dus (2)
cablu TV (1)
paturi twin (1)
incalzire centrala (1)
Activitati sportive
fitness (1)
teren de tenis (1)
Tipuri Hotel La Mare
Plaja/Malul marii (7)
Familie (2)
Buget/Excursionisti (3)
Afaceri (3)

Cazare Eforie Sud

   Statiunea Eforie Sud se afla la 15 km distanta de orasul Constanta, localizata intre statiunea Eforie Nord la nord si Tuzla la sud, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra.

    De la "Hotelul lui Movila", construit la sfarsitul secolului trecut, pe la 1898, statiunea Carmen Sylva, cum s-a numit initial, ajunge in anul 1930 principala atractie a Litoralului romanesc.

    Eforie Sud este recomandata in special pentru turistii care cauta liniste, tarife mai mici la serviciile turistice si nu in ultimul rand pentru tratamente balneare. Profilul curativ al statiunii este dat de namolul sapropelic, ce se gaseste din abundenta in Lacul Techirghiol si care se recomanda in tratamentul diverselor afectiuni reumatismale sau locomotarii.

   Plaja statiunii Eforie Sud este cea mai ingusta plaja de pe litoralul romanesc, iar accesul se face pe scari.

    Baza de cazare a statiunii dispune de peste 15 000 locuri, insa este statiunea dispune de cel mai scazut confort in ceea ce priveste numarul unitatilor de cazare de cel putin 3 stele.


7 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Hotel Migador Eforie Sud

Hotelul Migador*** este o unitate de cazare construita recent, ce ofera avantajul de a fi situat in apropiere de baia de namol din statiunea Eforie Sud. Clientii sai se pot bucura de camere confortabile, ce beneficiaza in mare parte de vedere la mare, alaturi de un restaurant cu...

Hotel Splendid Eforie Sud

Hotelul Splendid*** este considerat unul dintre cele mai bune hoteluri din statiunea Eforie Sud, ce a foist construit in anul 2006 si ofera clientilor sai conditii confortabile de cazare. De asemenea, Hotelul Splendid*** dispune de plaja privata cu sezlonguri si umbrele, alaturi de loc de joaca pentru copii...

Hotel Gloria Eforie Sud

Hotelul Gloria** este o buna unitate de cazare din statiunea Eforie Sud, ce ofera conditii modeste de cazare la tarife avantajoase, fiind unul dintre cele mai solicitate hoteluri din statiune. Clientii acestui hotel se pot bucura de un bar si de un restaurant cu specific traditional, alaturi de apropierea fata de plaja.

Hotel Amurg Eforie Sud

Hotelul Amurg*** este o unitate de cazare potrivita din statiunea Eforie Sud, atat pentru persoanele care doresc sa se bucure de liniste si relaxare pe malul Marii Negre, cat si pentru oamenii de afaceri. Astfel, acest hotel ofera conditii bune de cazare la tarife avantajoase si beneficiaza de...

Hotel Fintia Eforie Sud

Hotelul Fintia*** impresioneaza prin arhitectura de deosebita si pune la dispozitia clientilro sai conditi bune de cazare, in camere confortabile, alaturi de facilitati pentru gratar si un restaurant ce serveste preparate culinare delicioase. De asemenea, datorita zonei linistite in care este situat, Hotelul Fintia*** este potrivit pentru persoanele...

Hotel Capitol Eforie Sud

Hotelul  Capitol** este o unitate de cazare din statiunea Eforie Sud, renovata partial, ce pune la dispozitia clientilor sai camere confortabile, dotate cu grup sanitar propriu complet renovat, iar o parte a camerelor beneficiaza de vedere la mare. De asemenea, hotelul dispune de un restaurant.

Hotel Riviera Eforie Sud

Situat la o foarte mica distanta fata de plaja, Hotelul Riviera** este o buna varianta de cazare din statiunea Eforie Sud, ce beneficiaza de camera si apartamente confortabile, o parte a acestora cu vedere la mare. Pentru a servi masa, acest hotel ofera un restaurant cu specific traditional.